Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

Bravavans


Coneix-nos

QUÈ ÉS BRAVAVANS

Decidim tirar endavant el projecte amb la intenció de compartir allò que més ens apassiona, viatjar en camper. Som una parella jove: la Carla i en Carles; amb dos fills petits l’Oriol i l’Eudald. Quan ells encara no havien aparegut a les nostres vides ja viatjàvem arreu en furgo i ara que ells estan amb nosaltres no hem renunciat a seguir-ho fent, compartim amb ells aquesta meravellosa experiència. L’Edel, el nostre gos, sempre ens acompanya.

Bravavans és una barreja de sentiments, emocions i vivències, la seva gestació ve motivada per la necessitat de poder compartir el que més ens agrada: viatjar, descobrir, reduir, simplificar i improvitzar, observar, parar, respirar i gaudir de tots aquests moments amb aquells a qui més estimem.

Volem arribar a tothom: famílies, amics, esportistes, solitaris, exploradors, grans i petits. Tots estem replets de somnis i volem que les nostres furgos t’ajudin a viatjar-hi. Ja sigui perquè et portin a fer una cursa de muntanya, a passar una bona estona amb els amics o amb la parella o a gaudir de la serenor de la solitud, a dormir vora una caleta o a veure una posta de sol davant del mar, però sempre sense deixar de percebre el moment,...aquest moment en que l’aire fresc ens eriça la pell, omplim els pulmons i per un instant recordem que, si volem, som lliures...

Escull el destí, escull el camí i escull el moment, de la resta ens n’encarreguem a BRAVAVANS.
Gaudeix de l’experiència!

PERQUÉ BRAVAVANS

A BRAVAVANS t’oferim l’experiència més complerta! Prepara l’equipatge i fuig de la rutina perquè els nostres vehicles estan equipats amb tot el necessari perquè no hagis de pensar en organitzar res.

A les nostres furgonetes hi trobaràs tot el parament necessari per a cuinar i i fer tots els àpats, tota la roba de llit indispensable per a dormir plàcidament i totes les comoditats que es poden oferir en una llar sobre rodes. el kit de cuina i el kit de nit estan inclosos al preu del lloguer i ofereixen una experiència integral!

Els nostres, són vehicles nous, amb un historial de revisions complert i amb totes les garanties mecàniques possibles per tal d’oferir una experiència complerta i tranquil·la. L’assegurança a tot risc i l’assitència a carretera completen la nostra fórmula. El kit de seguretat inclòs al preu de lloguer no deixa peu als entrebancs!

No saps com funciona una camper? Cap problema! a la recollida del vehicle t’oferim una extensa explicació sobre tot el necessari, a més durant el viatge t’acompanyarà el manual d’ús del vehicle i un telèfon d’atenció personal (les 24h els 365 dies). A més al nostre blog trobaràs informació constantment actualitzada sobre llocs on pernoctar, repostar i artícles amb la descripció de rutes i propostes per tal de gaudir al màxim l’experiència!

Necessites quelcom més?

En el cas que cerquis quelcom especial i no ho trobis, no ho dubtis i contacte’ns per correu electrònic.

CONTACTAR
BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 02.03.20
Banyoles, un imprescindible

Aquest poble sempre ens captiva, fa despertar certes sensacions que provoquen benestar, equilibri i felicitat. Us convidem a passar un cap de setmana meravellós a…

On dormir amb la nostra camper ? 20.12.19
Som distribuïdors oficials dels CampingBox by QUQUQ

Comencem el 2020 amb novetats, a BRAVAVANS som distribuïdors oficials a Catalunya del moble QUQUQ. Aquesta adquisició prové d'Alemanya, on ja fa 10 anys que…

×

Hola!

Fés click al nostre assessor en línia per obrir-hi un xat de Whatsapp o envia'ns un correu a hola@bravavans.com

× Hola! t'ajudo?