Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

BRAVABLOG


Escull la camper que s'adapti a les teves necessitats

20.11.19
El Celler la Vinyeta, envoltat de tradicions!!

Si teniu ganes de conèixer un Celler de l’Alt Empordà replet de tradicions, la Vinyeta és el que esteu buscant!!!

Trobareu una gran varietat de vins com es d’esperar, però alhora podreu tastar diferents olis i vinagres elaborats en les mateixes instal.lacions, com a curiositat pareu atenció a l’ Oli d’Oliva Fosc, ja que l’any 2003 es va recuperar un olivar màgic i centenari, una plantació d’Oliveras d’Argudell, anomenades així degut a que fins la seva recuperació no hi entrava ni la llum sol.

Però les sorpreses no s’acaben aquí, si sou de bon menjar, cal destacar que els avis de la casa són carnissers de professió i us oferiran un esplèndid sortit d’embotits, així com la oportunitat de comprar mel elaborada per les abelles que van incorporar ara fa uns anys. 

Aquest celler és ple d’emocions i tradicions, per allà on passeges trobes curiositats. Durant la visita trobareu un petit galliner on la protagonista és la gallina  empordanesa aperdiuada, va arribar pràcticament a extingir-se durant la Guerra civil, afortunadament en una Masia de la zona i van perdurar alguns exemplars i ara també les podreu trobar a La Vinyeta. I si aneu amb petits, els podreu explicar que antigament els ramats d’ovelles baixaven de la muntanya quan s’apropava la fred i en el seu recorregut es menjaven les males herbes dels camins, cosa que beneficiava molt al pagès, a la Vinyeta han recuperat aquesta tradició i per aquest motiu properament també oferiran formatge. 

Si us animeu a gaudir d’una cap de setmana entre vinyes i natura, us expliquem com fer la reserva per poder gaudir d’un obsequi durant la visita, no us oblideu de mencionar durant la reserva que veniu de Bravavans!!!!

1.- Visita i tast de vins

Passeig per les vinyes i oliveres, visita al celler i el procés d’elaboració del vi i tast de vins. Torns de cap de setmana, festius i ponts, tot l’any a les 10.30h i 12.30h. Excepcionalment algun torn entre setmana.. 14,5e/pp (nens no paguen)

 Per fer la reserva:

http://www.lavinyeta.es/reserva/5/visita-guiada-i-tast-de-vins

 2.- Esmorzar entre vinyes

Visita completa i tast de vins amb esmorzar previ entre vinyes amb embotits de casa i formatges. Torns de cap de setmana, festius i ponts, tot l’any a les 9.40h i 11.30h. Excepcionalment algun torn entre setmana.. 22e/pp (veure escalat de preus per a nens a la web)

 Per a fer la reserva:

http://www.lavinyeta.es/reserva/6/esmorzar-entre-vinyes   

3.- Pícnic entre vinyes

Visita completa i tast de vins amb un dinar tipus pícnic entre vinyes amb amanides, cunyes de formatges bons catalans, peces d’embotit dels meus pares carnissers amb pa de pagès i tomates de l’hort amb postre i els vins. Torns de cap de setmana, festius i ponts, tot l’any a les 10.30h i 12.30h. Excepcionalment algun torn entre setmana .. 33e/pp (veure escalat de preus per a nens a la web)

 Per a fer la reserva:

http://www.lavinyeta.es/reserva/62/picnic-entre-vinyes-a-la-vinyeta  

Esperem que gaudiu de l’experiència i si us animeu, podeu fer-nos arribar fotografies, per nosaltres és un plaer veure com els nostres clients gaudeixen durant les seves escapades amb Bravavans.

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 02.03.20
Banyoles, un imprescindible

Aquest poble sempre ens captiva, fa despertar certes sensacions que provoquen benestar, equilibri i felicitat. Us convidem a passar un cap de setmana meravellós a…

On dormir amb la nostra camper ? 20.12.19
Som distribuïdors oficials dels CampingBox by QUQUQ

Comencem el 2020 amb novetats, a BRAVAVANS som distribuïdors oficials a Catalunya del moble QUQUQ. Aquesta adquisició prové d'Alemanya, on ja fa 10 anys que…

×

Hola!

Fés click al nostre assessor en línia per obrir-hi un xat de Whatsapp o envia'ns un correu a hola@bravavans.com

× Hola! t'ajudo?