Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

BRAVABLOG


Escull la camper que s'adapti a les teves necessitats

20.04.17
El Congost del Montrebei

Feia dies que parlàvem de poder marxar en camper, dit i fet, quatre coses a dins la maleta i en 3 hores i mitja, ja ens havíem plantat al Congost de Mont-rebei, a Lleida. Un preciós espai natural de 600 hectàrees al Pallars Jussà – la Noguera (Catalunya).

El congost de Mont-rebei forma el riu Noguera Ribagorçana i travessa la Serra del Montsec. És l’ únic Congost de Catalunya que es manté sense que el travessi cap carretera, ferrocarril o línia elèctrica. Només podem observar un camí excavat a la roca que permet gaudir de l’entorn on les parets arriben a tenir una caiguda de 500 metres en vertical, i una amplada mínima de 20 metres.

La nit la passem a l’aparcament de la Masieta, ideal per habituar-nos, un lloc tranquil per descansar. L’espai disposa d’una caseta d’informació que està obert dissabtes, diumenges, festius, ponts i tots els dies de juliol i agost entre les 9h i les 17h,  això sí, a l’estiu cobren 4 € per al manteniment de la zona.

Així doncs, ens llevem ben d’hora al matí següent i després d’un bon esmorzar, iniciem la ruta. Des de l’aparcament és molt senzill arribar fins al congost seguint el camí senyalitzat que va al costat del riu.

Nosaltres decidim fer la ruta més bàsica i coneguda, el fet de fer l’excursió en un dia laboral ens ha permet gaudir de la tranquil·litat del lloc, ja que en certes èpoques de l’any s’omple de moltíssima gent. El recorregut és el GR-1, d’uns 8 km totals i 4 hores (dues d’anada, i dues de tornada), encara que el lloc dóna peu a relaxar-te i gaudir de l’espai, cada racó és idíl·lic per a fer una foto i contemplar l’entorn. El camí pràcticament no té desnivell, per això es pot realitzar en família, encara que no és molt recomanable anar amb nens molt petits o amb persones amb vertigen, pels passos estrets i l’alçada!!

Les escalinates de la paret són impressionants, realment val la pena lliscar per elles i veure el paisatge, un cop les baixes tens l’opció d’arribar fins a l’alberg de Montfalcó, nosaltres decidim retrocedir pel mateix camí i acabar la ruta al mateix lloc on l’hem començat.

En definitiva un destí fantàstic, i pels amants del caiac, que sapigueu que és una molt bona opció ja que es pot gaudir de tot el Congost des d’una perspectiva completament diferent!!

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 02.03.20
Banyoles, un imprescindible

Aquest poble sempre ens captiva, fa despertar certes sensacions que provoquen benestar, equilibri i felicitat. Us convidem a passar un cap de setmana meravellós a…

On dormir amb la nostra camper ? 20.12.19
Som distribuïdors oficials dels CampingBox by QUQUQ

Comencem el 2020 amb novetats, a BRAVAVANS som distribuïdors oficials a Catalunya del moble QUQUQ. Aquesta adquisició prové d'Alemanya, on ja fa 10 anys que…

×

Hola!

Fés click al nostre assessor en línia per obrir-hi un xat de Whatsapp o envia'ns un correu a hola@bravavans.com

× Hola! t'ajudo?