Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

BRAVABLOG


Escull la camper que s'adapti a les teves necessitats

06.02.17
Vols saber més sobre nosaltres?

Qui som i com sorgeix Bravavans

Bravavans és una barreja de sentiments, emocions i vivències, la seva gestació ve motivada per la necessitat de poder compartir el que més ens agrada: viatjar, descobrir, reduir, simplificar i improvitzar, observar, parar, respirar i gaudir de tots aquests moments amb aquells a qui més estimem.

Decidim tirar endavant el projecte amb la intenció de compartir allò que més ens apassiona, viatjar en camper. Som una parella jove: la Carla i en Carles; amb dos fills petits l’Oriol i l’Eudald. Quan ells encara no havien aparegut a les nostres vides ja viatjàvem arreu en furgo i ara que ells estan amb nosaltres no hem renunciat a seguir-ho fent, compartim amb ells aquesta meravellosa experiència. L’Edel, el nostre gos, sempre ens acompanya.

Volem arribar a tothom: famílies, amics, esportistes, singles, exploradors, aventurers, grans i petits. Tots estem replets de somnis i volem que les nostres furgos t’ajudin a viatjar-hi.

Ja sigui perquè vulguis anar a fer una cursa de muntanya, a passar una bona estona amb els amics o amb la parella, o a gaudir de la serenor de la solitud, a dormir vora una caleta o a veure una posta de sol davant del mar, volem que les nostres camper siguin el vehicle que us porti a materialitzar les vostres escapades.

Escull el destí, escull el camí i escull el moment. De la resta ens n’encarraguem a Bravavans!

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 02.03.20
Banyoles, un imprescindible

Aquest poble sempre ens captiva, fa despertar certes sensacions que provoquen benestar, equilibri i felicitat. Us convidem a passar un cap de setmana meravellós a…

On dormir amb la nostra camper ? 20.12.19
Som distribuïdors oficials dels CampingBox by QUQUQ

Comencem el 2020 amb novetats, a BRAVAVANS som distribuïdors oficials a Catalunya del moble QUQUQ. Aquesta adquisició prové d'Alemanya, on ja fa 10 anys que…

×

Hola!

Fés click al nostre assessor en línia per obrir-hi un xat de Whatsapp o envia'ns un correu a hola@bravavans.com

× Hola! t'ajudo?